Utrecht

Een koerier uit Utrecht vinden?!

UtrechtHet komt regelmatig voor dat ik met de zaak net te laat ben om een pakket te verzenden. We leveren diverse materialen voor winkels, denk bijvoorbeeld aan pin apparatuur en dergelijke. Een klant belt dan op het laatste moment dat er iets defect is gedaan, erg belangrijk voor de winkel natuurlijk. Soms sturen we een monteur langs om de apparaten te plaatsen, maar dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee voor de klant.

De meeste klanten kunnen zo’n apparaat ook wel zelf aansluiten. We moeten natuurlijk wel eerst per telefoon uitzoeken of het defect echt in de hardware zit, maar hier komen we na 5 minuten bellen meestal wel achter.  Opsturen van het apparaat is dan een voordelige optie voor de klant. Maar wij verzenden de pakketten altijd tegen het einde van de dag. Als iemand dan net tussen die periode belt, kan het zijn dat het niet meer lukt om te verzenden. Laatst heb ik een klant heel erg geholpen door een koerier in Utrecht in te schakelen. De kosten betaalde de klant zelf, dit was uiteindelijk voordeliger dan een monteur van ons langs te sturen. Logisch ook wel, want de monteur plaatst het apparaat ook direct, de koerier uit Utrecht brengt enkel een pakketje langs.

Mocht je ook een pakketje willen verzenden waarbij enige haast is, kies dan voor een koeriersdienst! Het is super handig voor dit soort zaken.