hoge goudprijs

De hoogste goudprijs ontvangen voor je oude sieraden

Ieder jaar zijn er een hele hoop mensen die hun oude sieraden willen verkopen. De reden hiervoor is simpel, door de hoge goudprijs van dit moment kan je aanzienlijk veel geld terugkrijgen voor jouw sieraden.

Nu wil je natuurlijk wel hebben dat je de hoogst mogelijke goudprijs in ontvangst neemt bij het inleveren van jouw oude sieraden. Wij laten je vandaag in dit artikel zien hoe je ervoor zorgt dat je de juiste goudprijs in handen krijgt!

Op zoek naar de juiste verkooppunten

hoge goudprijsBij het zoeken van de juiste verkooppunten voor jouw oude sieraden zal je met een paar dingen rekening moeten houden. Het eerste is de prijs van de goudinkoop. Je krijgt nooit de volledige goudprijs, dit komt door het feit dat de bedrijven kosten maken om alles om te smelten. Over het algemeen is het zo dat een prijs van 30% onder de goudprijs van vandaag als acceptabel wordt gezien.

Je kunt vrijwel overal op internet bij de betreffende websites de goudprijs vinden die zij hanteren, controleer dit dus even voordat je de deur binnen stapt. Daarnaast moet je op zoek gaan naar de goudverkooppunten die het goud voor je ogen wegen.

Dit is namelijk de enige manier waarop je zeker weet dat je de correcte prijs voor jouw sieraden zult krijgen. Weegt een goudinkoop niet in jouw bijzijn dan raden wij aan om verder te zoeken naar een ander verkooppunt. Door op deze punten te letten weet je zeker dat je de beste goudprijs zult ontvangen voor je oude sieraden!